Ps. Link do OpypyTV oczywiście również się pojawi.
Oraz każdy link, który jest powiązany z Opypami.
Tak jeszcze dla jasności - strona nikogo nie będzie dzielić - jej zadanie będzie raczej odwrotne.
Zebrania wiejskieRe: Zebrania wiejskiePs. Link do OpypyTV oczywiście również się pojawi.
Oraz każdy link, który jest powiązany z Opypami. Tak jeszcze dla jasności - strona nikogo nie będzie dzielić - jej zadanie będzie raczej odwrotne.
Re: Zebrania wiejskieAdministrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Zebrania wiejskieJeszcze chciałbym dodać podziękowania osobom: (wcześniej nie pisałem, bo się rozchorowałem...)
pani Joannie Biegała - za deklarację sponsorowania domeny i serwera forum przez najbliższy rok. panu Jurkowi Kopciowi - za deklarację zrobienia i rozwieszania banerów z reklamą forum dodatkowo panu Maciejowi Świechowskiemu, który obiecał mi, że popracuje nad stroną graficzną naszego forum. oraz wszystkim forumowiczom, którzy piszą i czytają forum. Czyli będzie się działo. Ponadto, wystartuje strona wiki.opypy.waw.pl - dostępna będzie do edycji przez zarejestrowanych na forum użytkowników. Szukam chętnych do pisania artykułów o naszej społeczności, przydatnych informacji, map, połączeń kolejowych czy nadchodzących wydarzeń. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Zebrania wiejskieWikipedia nie jest tak mocno kontrolowana, nie wpisują się tam ludzie z imienia i nazwiska. Są tylko moderatorzy, którzy sprawdzają treść.
Odnośnie adresu, to się nie upieram, jak masz jakiś pomysł na adres to chętnie pomogę. Stronka może być jakimś CMS'em (joomla, wordpress, i inne) jak też i wiki. Problem będziesz miał, bo skąd będziesz wiedział, czy ktoś się nie podszywa itd. Forum też mogłoby być moderowane, tylko wtedy nie byłoby forem.. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Zebrania wiejskiePomysł na adres mam, ale na razie nie będę się rozpisywał, żeby ktoś mi nie zarezerwował :)
Reszta to już priv - i tak już wątek zaśmiecony...
Re: Zebrania wiejskieW dniu dzisiejszym uczestniczyłem gościnnie w zebraniu mieszkańców Książenic, którego tematem był podział funduszu sołeckiego i nasunęło się mi pytanie do Pani Sołtys.
Czy organizując nasze zebranie zaprosiła Pani Burmistrza ? W Książenicach obecny był Burmistrz, który przedstawił plan działania Gminy w stosunku do Książenic oraz odpowiadał na pytania mieszkańców. Uważam, że obecność Burmistrza na zebraniach wiejskich jest mile widziana, a nawet obowiązkowa. Jest to jedyna możliwość rozmowy o naszych problemach w szerszym gronie. A rozmawiać naprawdę jest o czym. Pozdrawiam M.Z.
Re: Zebrania wiejskieA tak z ciekawości - ile było osób?
Re: Zebrania wiejskieCo do ilości osób. Nie była to powalająca liczba. Około 50 osób. Biorąc pod uwagę liczbę mieszkańców Książenic
około 1020 zameldowanych osób, to my jako wieś wypadliśmy porównywalnie jeśli chodzi o frekwencję. Pozdrawiam M.Z.