Moje zdanie jest takie. Wyrównać , posiać trawę, zrobić linie i grać.
M.Z.
Różana PolanaRe: Różana PolanaMoje zdanie jest takie. Wyrównać , posiać trawę, zrobić linie i grać.
M.Z.
Re: Różana PolanaBardzo rozsądna propozycja,prosta, godna zrealizowania.
K.K.
Re: Różana PolanaCzyli pod zabawki, tym bardziej nie sypać piasku, bo zainstalują się psy i koty.
Mam pytanie do Pani Sołtys. We wzorze umowy, w załączniku nr 4 do SIWZ odnośnie montażu zabawek na Różanej Polanie w Opypach, w §3 jest podany termin realizacji zamówienia: od dnia podpisania umowy do dnia 10.05.2012 r. Czy ten termin zostanie dotrzymany? Pozdrawiam Romek
Re: Różana Polana...jeden już nad Panem czeka do startu.. Radzę uważać...
Re: Różana Polana19 kwietnia został wybrany wykonawca placu zabaw na Różanej Polanie.
Fragment z zawiadomienia o wyborze oferty: "Część nr 2 przedmiotu zamówienia pn: „Dostawa i montaż urządzeń wyposażenia placów zabaw we wsi Opypy” wybrano ofertę firmy Magic Garden Daniel Gacek, ul. Mieleńska 27, 88-170 Pakość za najkorzystniejszą cenę 19 052,70 zł brutto. Oferta uzyskała 100 pkt." Rozmawiałam w Urzędzie Miejskim z p.Sławomirem Pietraszkiem, który zajmuje Samodzielne Stanowisko ds. Wsi i Obsługi Sołectw. Dowiedziałam się, że jeśli w przeciągu 2 tygodni od rozstrzygnięcia przetargu nie wpłynie odwołanie ze strony firm, które przegrały przetarg, wówczas wyłoniona firma przystąpi do montażu placu placu zabaw w Opypach
Re: Różana PolanaDziś przyjechały zabawki na Różaną Polanę :)
Upewniłam się u pracownika firmy, że wszystkie zamówione zabawki przyjechały. Dzięki temu, że pozwolił mi zajrzeć do wnętrza samochodu i miałam w ręku rysunki zamówionych zabawek ustaliłam, że wszystko się zgadza. W przeciągu 2 dni powinny zostać zamontowane. Wielkie podziękowania dla pani Agnieszki Jakubiak za wyznaczenie razem z pracownikami firmy obszaru placu zabaw
Re: Różana PolanaWczoraj zrobiłem zdjęcie.
Dzisiaj panowe montują (betonują). Jak beton zwiąże (jakieś 2-4 dni) to będzie można korzystać. Przydałyby się chyba jeszcze jakieś ławeczki dla rodziców. Może ktoś chciałby zasponsorować? Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Różana PolanaZamieszczam kilka zdjęć sprzed odbioru (ostatnie poprawki) i już po odbiorze placu zabaw
Re: Różana PolanaZAKAZ WSTĘPU NA PLAC ZABAW DO 12 MAJA (SOBOTA)
Rozmawiałam z pracownikami firmy montującej zabawki. Kilka dni musi związać cement. Na placu zabaw zostały przyklejone 3 kartki z zakazem wstępu. Gdyby zauważył ktoś, że kartki odpadły to proszę dać znać lub wydrukować (załączam wzór) i samemu powiesić.
Powrót do Wydarzenia Kulturalne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|