Heh, piękne. Ale chociaż soundtrack wymiata :-)
A tak swoją szosą to cały ten wątek wymiata. Przejrzałem sobie cały i nie wiem czy paść ze śmiechu czy usiąść i zaplakac. Jeden z lepszych wątków na forum,
Ul.Polnej RóżyRe: Ul.Polnej RóżyHeh, piękne. Ale chociaż soundtrack wymiata :-)
A tak swoją szosą to cały ten wątek wymiata. Przejrzałem sobie cały i nie wiem czy paść ze śmiechu czy usiąść i zaplakac. Jeden z lepszych wątków na forum,
Re: Ul.Polnej RóżyZostał ogłoszony przetarg na wykonanie nawierzchni jezdni ul.Polnej Róży o szer. 4,5 m, dł. ok.: 660 m z betonu asfaltowego.
Więcej na stronie http://www.bip.grodzisk.pl/#Z2V0Q29udGV ... g1NywxLDAp
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:32 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyOtrzymałam odpowiedź na wniosek w sprawie przepustu pod ul.Polnej Róży.
Sprawdziłam w załączniku nr 5 w tabeli kosztorysowej jest zapis w pkt IX "Przepusty pod koroną drogi"
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:33 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:33 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyNareszcie ruszyła budowa ul.Polnej Róży.
Szkoda, że firma tyle czasu ociągała się z rozpoczęciem prac.
Re: Ul.Polnej RóżyCzy wiadomo, którędy jest wyznaczony objazd na czas budowy?
Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Ul.Polnej RóżyWłaśnie otrzymałam od p Sołtys informacje od wykonawcy:
Szanowni Państwo, w związku z rozpoczęciem prac na budowie ulicy Polnej Róży w Opypach, informujemy, iż od dnia 26.09.2013r. zostanie wyłączony z ruchu odcinek tejże drogi pomiędzy ulicą Szyszkową a ulicą Gilewicza. Zalecany objazd: ul. Polnych Kwiatów i ul. Szyszkową. Planowany termin zamknięcia: 3 tygodnie Za utrudnienia przepraszamy. z poważaniem, Krzysztof Jastrzębski Przedsiębiorstwo Inżynieryjno Budowlane "DROTECH" Kin Dariusz 05-300 Mińsk Mazowiecki ul. Warszawska 211/2 NIP: 822-000-11-41 kontakt: Tel. 0-22 587 59 93 Fax: 0-22 587 59 93 (uwaga zmiana numeru telefonu i faxu!) adres korespondencyjny: 04-464 Warszawa, ul. Chełmżyńska 180
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:34 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Powrót do Drogi, ulice, ścieżki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |
|