Ul.GilewiczaRe: Ul.Gilewicza*
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 9:13 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.GilewiczaTrochę odbiegniemy od tematu ale trudno ;)
W tej naszej małej demokracji zapewne są mechanizmy podobne do tych z "dużej". Jeśli sołtys nie jest OK, to się w głosowaniu wymienia sołtysa...jeśli sołtys jest OK, to wybiera się go na drugą kadencję. Staram się nie być naiwny ale warto się zastanowić, co jest nie tak, dlaczego jest nie tak i jak można to zmienić. A być może wszystko jest OK tylko nam, mieszkającym tu coś nie odpowiada? :) Nie wiem, warto o tym pogadać. Tylko kiedy jest szansa na spotkanie i rozmowy w szerszym gronie?
Re: Ul.Gilewicza*
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 9:14 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 9:14 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.GilewiczaW dniu wczorajszym, pozwoliłem sobie zadzwonić do Zarządu Dróg Powiatowych, gdzie otrzymałem informację, że nic nie wiedzą na temat tej dziury. Nikt też im wcześniej nie zgłaszał tego problemu. Pozwoliłem sobie zadzwonić do ZWiK . Tam okazało się, ze faktycznie coś robili, ale zapomnieli że nie dokończyli załatać tej dziury. Nikt nie zgłaszał wcześniej tego problemu.
Pan z którym rozmawiałem, poinformował mnie , ze zostanie to zaraz usunięte. Zobaczymy kiedy ? Swoją drogą, od czego mamy władze wiejskie ? Czy nikomu to nie przeszkadza ?
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 9:15 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 9:15 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Powrót do Drogi, ulice, ścieżki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|