No i jest i odpowiedź:
viewtopic.php?f=14&t=91&start=10#p967
Ul.Polnej RóżyRe: Ul.Polnej RóżyNo i jest i odpowiedź:
viewtopic.php?f=14&t=91&start=10#p967
Re: Ul.Polnej RóżyWitam,
właśnie rozmawiałem z UM z Panią Ulą Chrzanowską. Sprawa Polnej Róży wygląda tak. W dniu wczorajszym okazało się, że "projektant" jest znowu w szpitalu i nie oddał ŻADNEGO projektu do UM. Zastanawiają się czy nie zerwać umowy i wszcząć wszystkie niezbędne sprawy z tym związane. Ogólnie załamka i totalna porażka. Oczywiście na ZUD to nie poszło, bo nie miało co pójść... Odpowiadając na pytanie Łukasza... Ja nie widzę żadnego światełka dla tej inwestycji w tym roku na pewno; czy będzie w 2012, to już za dalekie plany i czas. Niestety w tym temacie jest też drugie, bardziej głębsze dno związane z przeszłością działania i pisania pism protestacyjnych przez Opypian. :-( W UM każde pismo, które przeszło przez tzw. "dziennik" jest do odtworzenia i możliwe do wglądu, można dowiedzieć się, kto i kiedy "protestował" i tak dalej po nitce do kłębka i gorzkiego jedynego dna związanego z tą drogą... Przykre i smutne to.... Szkoda... Pozdrawiam
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:23 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyPanie Romku. Prosze nie laczyc sprawy tlucznia z Polnej Rozy. Też chcialbym wiedziec co się z nim stalo, ale pewnie tego już się nie dowiemy. A Pana pytanie odwroce - widzi Pan w tym drugim dnie przyszlosc? A co do niezadowolonych ze zirytowanych - wiem, że byly takie, z jedna z nich rozmawialem i kiedys jak się spotkamy w realu to Panu powiem, kto to byl i wtedy się Pan mocno zdziwi. Ale tak jak już wczesniej pisalem - kazdy ma prawo do swojego zdania - ja te informacje przyjalem do wiadomosci i przeszedlem nad tym do porzadku dziennego, poniewaz stwierdzilem, że jednak nasze dzialania byly sluszne. A nie chcę wszystkim oglaszac osob, ktorym to nie pasowalo, poniewaz absolutnie niczemu dobremu to nie bedzie sluzylo, a wrecz przeciwnie.
A co do dalszych naszych poczynan to dalej jestem zdania, żeby stworzyc pismo w porozuminie z Pania Maja i Rada z "naszymi zapotrzebowaniami". Chcialbym, żeby pismo było bardzo merytoryczne, kazda pozycja w pismie dobrze opisana, przedstawione wczesniejsza korespondencja, a jej potrzeba dobrze umotywowana. Przede wszystkim chcialbym aby pismo bylo "profesjonalne". Chodzi mi o to, żeby odpowiedz UG nie zawierala informacji, o ktorych wszyscy wiemy, ale konkretne propozycje i zobowiazania lub wyjasnienia, z jakiego powodu dana pozycja nie moze zostac zrealizowana. Sadze, na tym powinnismy się skupic, a nie szukaniu osob, ktore protestowaly. Jedno pytanie - dowie się Pan kto protestowal i co? Zabierze Pan zabawki i pojdzie do innej piaskownicy czy nie bedzie Pan mowil "dzien dobry" ;)? Pytam ironicznie (prosze się nie obrazac) bo chcialbym się dowiedziec, co nam da ta wiedza.
Re: Ul.Polnej RóżyNasze spotkanie przysłużyło się tym, że mamy super drogi, jakich nigdy w Opypach nie było i o tym każdy powinien wiedzieć. Co do samej osoby, to rzeczywiście zabranie zabawek nic nie zmieni, chodzi o to, aby poznać motyw tego niezadowolenia, bo być może powiązany jest z jakimś innym tematem.
Pismo jeżeli zechcemy napisać, to powinno być napisane z Osobami, które rzeczywiście chcą coś zmienić, a nie żeby się pokazać i przypisać sobie ewentualne zasługi. I na koniec, co do tłucznia.... Gwarantuję, że się dowiemy... Pozdrawiam
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:24 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Powrót do Drogi, ulice, ścieżki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|