Ul.Polnej RóżyRe: Ul.Polnej RóżyPani Joanno, to byl tylko luzny pomysl na te wezsza droga. Po prostu szukam sposobu na wybudowanie tej drogi. Nie wiedzialem, że taka propozycja byla już rozpatrywana. Oczywiscie nie jest to "droga marzen" ale jak nie ma widokow na inna...
Re: Ul.Polnej RóżyTutaj tylko króciutko się wypowiem, ale też konkretnie.
Jakby ktoś mógł sprawdzić efekty i napisać, będę wdzięczny... Może jakieś zdjęcie..?? Pozdrawiam :-) ;-) :-)
Re: Ul.Polnej Róży..Dobrze, ja umieszczę zdjęcia. Zrobione dzisiaj. Widok w stronę Brzózek. Autostrada normalnie....
Pozdrawiam Ostatnio edytowano Pt lip 01, 2011 11:26 am przez Marcin Kotlarczuk, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyPrzed chwilą przeżyłam "trzęsienie ziemi" - podłoga zaczęła drżeć, szklanki dzwonić w kuchni. Co się dzieje???
Wyglądam przez okno, a tu jedzie walec ul.Oliwkową. Po dwukrotnym przejechaniu walca ul.Oliwkowa wygląda super.
Re: Ul.Polnej RóżyW dniu dzisiejszym znów pojawił się ciężki sprzęt - równiarka ,koparka i walec.
Ulice są na bieżąco wyrównywane i zagęszczane walcem. Brawo !!! Dziękuję władzom samorządowym w tym również panu Andrzejowi Plebanowi za takie podejście do naszych ulic.Myślę, że tego typu działania wpiszą się na stałe do grafiku , a my mieszkańcy nie będziemy mieli problemów z dojazdem do naszych posesji. Pozdrawiam M.Z.
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:25 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:25 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Powrót do Drogi, ulice, ścieżki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|