przez Romuald Niedźwiedź » Pn lip 02, 2012 3:30 pm
Pani Joasiu, było SUPER, grunt to dobra zabawa, właśnie o to nam wszystkim w tym turnieju chodzi.
Młodsi, starsi, tu nie ma barier, wszyscy się dobrze bawimy.
My mężczyźni mamy tzw. mięsień piwny i dobrze się stało, że możemy trochę pobiegać i złapać więcej tlenu. Praca, dom, praca, ile tak można, nam się też coś należy od życia.
Szkoda tylko, że nie dopilnowałem po skończonym meczu, tradycyjnej wymiany koszulek, ha, ha, ha.
A tak na poważnie, zauważyłem, że było trochę osób, nie biorących udziału w grze piłki siatkowej, pomyślałem więc, że może rozruszamy to towarzystwo i wpadłem na pomysł, aby dla tych nie grających, zakupić cały komplet do gry w badmintona tzn. 4 szt. rakietek, lotki (w zestawie są 2 ale kupię więcej), słupki i siatkę. Nie jest to zestaw jakiś tam profesjonalny, ale na początek wystarczy.
Ustawimy to obok placu zabaw i można grać. W badmintona też możemy później zrobić zawody.
Oczywiście wszystko będzie w ramach mojego sponsoringu w Różaną Polanę. Nie wiem, czy wyrobię się w tym tygodniu, ale na początku przyszłego, na pewno.
Pozdrawiam
Romek
P.S. Ja dzisiaj nie mogę chodzić, wszystko mnie boli, kolana pościerane, oj co to będzie ,jak się zaczną te zawody.