Panie Darku, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Trzeba było tak od razu, że banery są sponsorowane i każdy może napisać co chce, wystarczy tylko, aby był sponsorem. Nie byłoby tyle krzyku.
Pozdrawiam
Romek
Baner reklamowy - forum Opypy
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Baner reklamowy - forum OpypyPanie Darku, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Trzeba było tak od razu, że banery są sponsorowane i każdy może napisać co chce, wystarczy tylko, aby był sponsorem. Nie byłoby tyle krzyku.
Pozdrawiam Romek
Re: Baner reklamowy - forum OpypyZwracam honor. Widziałem tylko ten na Mazowieckiej. Mea culpa
Re: Baner reklamowy - forum OpypyInformuję, iż został skradziony jeden z banerów, ten, który wisiał na skrzyżowaniu Mazowieckiej i Gilewicza, na płocie od ogrodzenia z Jelonkami.
Szkoda. Widać są cały czas ludzie niechętni, co do dobrej inicjatywy obywatelskiej i społecznej. Szkoda Naszej pracy i czasu. Może ktoś widział coś, albo wie coś więcej... Pozdrawiam
Re: Baner reklamowy - forum OpypyParanoja. Ale ja bym tego nie przypisywal niecheci itp. - to tylko jakis glupi wybryk osoby, ktora nie szanuje czyjejs wlasnosci.
Re: Baner reklamowy - forum OpypyA czy ktoś uzgodnił z p. Teresą Kuleszą-Leszczyńską wieszanie baneru na jej płocie?
Pytam z ciekawości... Pozdrawiam
MWC
Re: Baner reklamowy - forum OpypyJa prawde mowiac przez ciekawosc nawet o to nie pytalem, jako że sadzilem że to jest "oczywista oczywistosc", że taka zgoda jest. Tak samo jak na skrzyzowaniu Gilewicza i Polnej Rozy.
Re: Baner reklamowy - forum OpypyCo do płotu u Jelonków i zgody lub nie, to musiałaby się wypowiedzieć osoba, która to wieszała. Ja powiesiłem na krzyżówce Polnej Róży i Gilewicza, ale zgodę uzyskałem. Jeżeli Pani Teresa zdjęła ten baner, to trzeba do Niej pójść i wyjaśnić.
Pozdrawiam
Re: Baner reklamowy - forum OpypyWitam ponownie,
dobra wiadomość w powyższej sprawie. Znalazł się Baner.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Został zwinięty i wrzucony za ogrodzenie, na posesję Pana Jurka Kopcia. Zła jest taka, że trochę jest zniszczony, ponieważ został zerwany. Co do zgody Pani Teresy, to zgoda również była, więc nikt samowolki We Wsi nie robi. To znaczy w sprawie Banera of kors. :-) Sprawa będzie dzisiaj dalej wyjaśniana. Pozdrawiam
Re: Baner reklamowy - forum Opypyrozmawiałam dzisiaj z p. Teresą - baner pocięli nożem wandale i wisiał na 1 kółku tylko. P. Teresa zdjęła go w całego i podrzuciła o bardzo porannej porze do p. Jurka Kopcia
Pozdrawiam
MWC
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Nasze forum - ogłoszenia Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości |
|