Wielkie podziękowania dla całej ekipy, która zrobiła ławeczki na Różanej Polanie.
Już teraz widać jak bardzo się przydają i jak wiele osób z nich korzysta.
Dzieci radośnie bawią się na placu zabaw, a rodzice mogą usiąść i trochę odpocząć.
Różana PolanaRe: Różana PolanaWielkie podziękowania dla całej ekipy, która zrobiła ławeczki na Różanej Polanie.
Już teraz widać jak bardzo się przydają i jak wiele osób z nich korzysta. Dzieci radośnie bawią się na placu zabaw, a rodzice mogą usiąść i trochę odpocząć.
Re: Różana PolanaA ja chciałem bardzo podziękować Darkowi za wykoszenie trawy na Różanej Polanie.
Pozdrawiam Romek
Re: Różana PolanaAleż tu wszyscy sobie cukrują ;)
To ja chciałem podziękować tym, którzy się hamują i nie przeszkadzają :)
Re: Różana Polanaławeczki są super - szacun.
W sobotę skosiłem trawnik na boisku do siatkówki (z koszem) oraz za placem zabaw (bez kosza). Za placem zabaw będzie można rozstawić drugą (rezerwową) siatkę do grania w siatkówkę. Utworzyłem nowy podział: - są tam szczegóły projektu. I jeszcze jedno, jakiś chyba 'Różany Troll' przyniósł drzewo z Paprociowej Polany i rozstawił wokół ogniska. UWAGA - świeże drewno, z żywicą nie do odeprania! Lepiej nie siadać bez zabezpieczenia. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Różana PolanaPosypałem trochę nawozu na trawkę boiska.
Za 2 tyg. będzie można grać. (zwłaszcza jak dobrze popada) Za 1,5 miesiąca trzeba będzie jeszcze raz podsypać i na jesieni. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Różana PolanaInfo dla sympatyków astronomii i lotów kosmicznych :-)
dziś o 21:52:24 nad Różaną Polaną przeleci Międzynarodowa Stacja Kosmiczna ISS, jeśli nie będzie chmur to będzie ją dobrze widać nawet bez lornetki, nadleci z kierunku zachodniego i będzie się przeuwać na południe do 21:58:48 więcej info na http://www.heavens-above.com/PassSummar ... =94&tz=CET
Re: Różana Polanadla nie zorientowanych w kierunkach świata dodam tylko, że pojawi się nad chałupą Kotlarczuka jakieś 10 stopni nad horyzontem a zgaśnie wysoko nad Rzeszotem :-)
Re: Różana Polanadobrze popadało, skosiłem trawkę w środę.
Zaczynamy w sobotę/niedzielę ćwiczyć. Szczegóły na: viewtopic.php?f=29&t=345&p=3060#p3060 Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Różana PolanaKorzystając z chwili wolnego czasu, postanowiłem wykosić te badyle i trawkę na boisku do siatkówki. Dzisiaj przejeżdżałem Polnej Róży i strasznie Różana wyglądała, a było na placu zabaw z kilkoro dzieci. Zrobiło mi się wstyd i po godzinie byłem już z kosiarką.
wklejam kilka zdjęć jak to teraz wygląda. Pozdrawiam Romek P.S. Porozmawiam, ze Sławkiem Czubaczyńskim, może zgodzi się wykosić boisko do piłki nożnej.
Powrót do Wydarzenia Kulturalne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|