Nowa agencja pocztowa
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nowa agencja pocztowaJeśli działają w soboty to jestem jak najbardziez za. Może złożymy jakieś wspólne pismo, że chcemy odbierać listy właśnie tam?
Re: Nowa agencja pocztowa*
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 8:55 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Nowa agencja pocztowaSzanowni Państwo,
grupa mieszkańców Opyp podjęła starania, aby ponownie można było odbierać przesyłki awizowane w agencji pocztowej w Książenicach. W tym celu zbierane są podpisy, które zostaną przekazane Naczelnik UP w Grodzisku. Jeśli nie chcą Państwo tracić czasu na stanie w kolejkach do okienka pocztowego, tylko wszystko załatwić w ciągu kilku minut, proszę wysłać maila z podaniem imienia i nazwiska oraz adresem na sobol99@op.pl Wszystkie maile zostaną wydrukowane i dołączone do już zebranych podpisów.
Re: Nowa agencja pocztowaW dniu wczorajszym zostało przekazane kilkadziesiąt podpisów pod petycją o której w poście powyżej. Pani naczelnik poinformowała, że w związku z tym od 1 października wszystkie awiza będą do realizacji w Książenicach
Re: Nowa agencja pocztowaod 1 października wszystkie awiza będą do realizacji w Książenicach
....do czasu, aż nie wpłynie petycja przeciwna ... taki żarcik:-) przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
Re: Nowa agencja pocztowaNiestety - agencja pocztowa w Książenicach została zamknięta od 19.04.2013r.
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 8:55 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Nowa agencja pocztowaW sprawie zamknięcia agencji pocztowej w Książenicach kontaktowałam się z radnym Stanisławem Kolasą. Dowiedziałam się, że rozmawiał z p.Urszulą Biskupek, która jest naczelniczką poczty w Grodzisku. Agencja została zamknięta, nie na wniosek poczty lecz z powodu rezygnacji Pani, która ją prowadziła. Poczta jest gotowa na podpisanie umowy o prowadzenie agencji pocztowej. Jak na razie nikt chętny nie zgłosił się.
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 8:56 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio edytowano Cz cze 08, 2017 8:56 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3