Witam,
dodałem wpis na FB o Wyborach - niech informacja trafi do Wszystkich Mieszkańców.
Wybory Sołeckie 2015
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Wybory Sołeckie 2015Witam,
dodałem wpis na FB o Wyborach - niech informacja trafi do Wszystkich Mieszkańców.
Re: Wybory Sołeckie 2015Umieściłem również wpis na FB na profilu Sołectwa o Wyborach.
Re: Wybory Sołeckie 2015Pamiętacie nagrodę z 2011 roku, jaką Nasze Sołectwo Opypy dostało od Pana Marszałka Struzika i Wojewody Mazowieckiego Pana Jacka Kozłowskiego?
To dzięki Nam - Mieszkańcom Wsi Opypy zostaliśmy docenieni. Możemy być dumni z Naszej Wsi...A to nie jedyny udokumentowany wkład, który mamy jako Wieś. Na pewno możemy pochwalić się innymi. Z Naszej Wsi brały przykład inne Sołectwa w tamtym okresie leżące nie tylko w Gminie Grodzisk Mazowiecki... Pozdrawiam
Re: Wybory Sołeckie 2015Organizujemy opiekę dla dzieci podczas zebrania wiejskiego dzisiaj.
Pani Irena Świechowska - pedagog szkolny - zaoferowała swoją pomoc. Pani Monika Borządek - Bawialnia Artystyczna EMBO Studio - https://www.facebook.com/bawialnia.artystyczna/timeline - kolorowanki Marta Zemka - artykuły plastyczne Jeśli ktoś może jeszcze coś przynieść - to zapraszam. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Wybory Sołeckie 2015Drodzy mieszkańcy, tak duma rozpiera męża pani sołtys, że już nazywa Was wieśniakami. Ciekawe co będzie za tydzień, miesiąc. Kim wtedy będziemy?
Ostatnio edytowano Pt maja 22, 2015 6:53 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Wybory Sołeckie 2015władza na dekiel niektórym tak wali , że aż słoma z butów im wylatuje
i tyle
Re: Wybory Sołeckie 2015Cóż zrobić.
Sposób organizacji wyborów skandaliczny. Zachowanie reprezentanta gminy poniżej jakichkolwiek standardów. Władza uzależnia, to oczywiste. Ale tu mówimy o sołtysie - funkcji, która z władzą ma bardzo mało wspólnego i realnie rzecz biorąc - ani to prestiż, ani pieniądze, ani realna władza. Bardziej funkcja administracyjno - reprezentacyjna. Ma powstać plan rozwoju wsi, do tworzenia którego Pani sołtys zaprasza. Trzeba się dołączyć do prac.
Re: Wybory Sołeckie 2015Nie wiem czy chcę cokolwiek współtworzyć z Panią ktrórej mąż w ten sposób wyraża się o mieszkańcach wsi. Mieszkam na wsi z wyboru i jestem z tego dumna.
Re: Wybory Sołeckie 2015Tomek, przyjdź na Różaną Polanę. Nie bój się, nic Ci nie zrobimy a będziesz miał okazję przeprosić mieszkańców Opyp za swoje faux-pas na FB
czekamy "wieśniacy"
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3