działka gminna przy Polnej Róży
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: działka gminna przy Polnej RóżyPani Joanno czy uważa Pani ze wzięcie udziału w tym konkursie jest złą propozycja?Lokalizacja mozebyc na Paprociowej Polanie.Czy nie warto jest spróbować a może się uda?
Re: działka gminna przy Polnej RóżyWitam,
szczerze powiedziawszy, to chętnie zgłosił bym swoją działkę w tym konkursie, tylko nie wiem, czy można...? Na pewno zmieściłbym plac zabaw. Chętnie również udostępniłbym do zabawy innym dzieciom w okolicy, wtedy w ramach integracji większość dzieci i rodziców poznałaby się. Z deklaracji Pań Sołtysek, na PP chcą zrobić jeszcze jedno boisko do siatkówki, a resztę już na Różanej Polanie na Ul. Polnej Róży, więc tam nie wiadomo, czy zmieściłby się jeszcze plac zabaw. Na PP już jest pełno zabawek i innych udogodnień, a po tej stronie Opyp nie ma jeszcze nic. Kolejną sprawą jest odległość od większości mieszkańców z dziećmi. Powiedzmy sobie prawdę, tam nikt nie chodzi z dziećmi, bo 2 km to daleko, aby tam się dostać, tam jest dobre miejsce na spotkania. W moim przekonaniu należałoby zrobić coś po tej stronie Opyp. Pozdrawiam.
Re: działka gminna przy Polnej RóżyJestem całkowicie za zgłoszeniem w tym konkursie. A dlaczego nie?
Jeszcze nie wiemy, że to nasze zgłoszenie wygra, a już rozważacie same złe strony. Lokalizacja na ul. Polnej Róży jest jak najbardziej trafiona i jestem za tym , aby zgłosić ją do konkursu. Póżniej będziemy się martwili co dalej. A może regulamin tego konkursu zabrania takiej lokalizacji, a i wielkość działki nie odpowiada wymogom? Nigdzie nie mogłem się doczytać tego w regulaminie. Pozdrawiam M.Z
Re: działka gminna przy Polnej RóżyRównież jestem za zgłoszeniem do konkursu.
Co do świetlicy/boiska to nie jestem pewien, czy Gminie się to uda zrealizować w tej pięciolatce :/
Re: działka gminna przy Polnej RóżyTakże i ja popieram pomysł zgłoszenia do tego konkursu. Zgadzam się z Panami Markiem i Łukaszem. Świetlica czy boisko, jak będą powstawały w takim tempie jak chociażby asfalt na Polnej Róży, to myślę, że do tego czasu nasze dzieci będą miały w tej części Opyp gdzie mile spędzić wypoczynek. Co prawda do finału bardzo daleko, ale trzeba próbować a potem się martwić.
Pozdrawiam Romek
Re: działka gminna przy Polnej RóżyMilo mi że pomysł sie podoba co .Uważam również że 2 boiska do koszykówki to raczej za duzo pozatym jeśli na Polnej Róży ma byc boisko wielofunkcyjne to po co robić boisko do siatkówki na Paprociowej Polanie.
Re: działka gminna przy Polnej Róży...a kto i w jaki sposób musiałby zgłosić chęć udziału tej działki do tego konkursu...? Przecież to jest wspaniały pomysł i szansa dla Opyp...
...no i jaka reklama Naszej Wsi... Pozdrawiam
Re: działka gminna przy Polnej RóżyNiestety nie moge odczytać regulaminu a zgłosić musi Gmina,z tego co teraz doczytałam to na zgłoszenie jest już za póżno.
Re: działka gminna przy Polnej RóżyWitam,
Oczywiście, że powinniśmy zrobic to po tej stronie OPYP na Różanej Polanie. Powtórzę po raz kolejny... :-) Na PP już jest pełno zabawek i innych udogodnień, a po tej stronie Opyp nie ma jeszcze nic. Kolejną sprawą jest odległość od większości mieszkańców z dziećmi. Powiedzmy sobie prawdę, tam nikt nie chodzi z dziećmi, bo 2 km to daleko, aby tam się dostać, tam jest dobre miejsce na spotkania. W moim przekonaniu należałoby zrobić coś po tej stronie Opyp i gorąco proszę o to samo Pozdrawiam
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4