Ul.Polnej RóżyRe: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:30 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyKolejne 2 osoby zgłosiły się do Urzędu Miejskiego w sprawie wykupu gruntu pod budowę ul.Polnej Róży.
Obecnie brak jest kontaktu tylko z: Agnieszka Mazurkiewicz Emilia i Mariusz Helbert Ktokolwiek mógłby pomóc w nawiązaniu kontaktu z tymi osobami (nr telefonu, adres, mail itp) bardzo proszę o informacje do mnie na mail'a lub bezpośrednio do p.Urszuli Chrzanowskiej.
Re: Ul.Polnej Róży*
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:31 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej Różyzaraz, zaraz.... to tam nie będzie żadnej podbudowy? to na co oni chcą to położyć?
Re: Ul.Polnej RóżyOstatnio edytowano Pn sie 27, 2012 9:22 pm przez Łukasz Zemka, łącznie edytowano 3 razy
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:31 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Re: Ul.Polnej RóżyHej młody Mieszkańcu, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat,
przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, Szeroka jak morze Trasa Opypowska! I z Milanówkiem zepnie się, na którym twój samochód pękł ( od dziur of kors ) :-) :-) :-) :-) buahahahahahahaha.....
Re: Ul.Polnej Różyciekawa rzecz, którą zaobserwowałem u drogowców - już na kilku ulicach - może ktoś mi to wyjaśni..
pierwsze: remontują dziury ręcznymi maszynkami, potem za pół roku przyjeżdża maszyna, która robi całą powierzchnię. (np. tak było w Urszulinie) drugie: poszerzają ulicę o pół metra, a potem za pół roku robią ją jeszcze raz w całości. ( droga od ronda w Książenicach na do krzyżówki na Żółwin) trzecie: robią drogę w asfalcie, a potem wykopki. czwarte: kładą płyty MON tam gdzie powinien być asfalt.. z czego to wynika? może ta sama metoda jest tutaj - najpierw kładziemy jakiś asfalcik, a potem robimy drogę? Może zmienia się nazwa prac? nie rozumiem. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Ostatnio edytowano Pn cze 12, 2017 4:32 pm przez Romuald Niedźwiedź, łącznie edytowano 1 raz
Powrót do Drogi, ulice, ścieżki Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|