Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"PS gratuluję monitoringu na Paprociowej polanie za jedyne 4000 złotych
Piotr Karolak
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Bardzo interesujący artykuł:
http://www.obiektyw.info/index.php/arti ... /full/4064
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Cytuję:
Maju, Umieściłem produkty, które pokrywają się z rynkiem na którym jest promowany kalendarz. A czy strona forum to coś 'wstydliwego' ? Jestem też ciekaw ile zasponsorowało stowarzyszenie w kalendarz. Czy jest to tajne? (bo wg. statusu, to stowarzyszenie ma pieniądze ze składek) A propos stowarzyszenia, to chciałem się zapisać, tylko odmówiono mi. Czy znajdzie się dwóch członków stowarzyszenia, którzy poprą mój wniosek? Kto należy do stowarzyszenia? \ koniec cytatu. Widać, ze nie każdy był godzien wstąpić do,, nieformalnej grupy''. Teraz możemy się domyślać jaki był tego powód.
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Drodzy Państwo,jestem za konstruktywnym wyjaśnieniem sprawy do końca i to w obecności wszystkich,zainteresowanych mieszkańców Opyp, tych "za" i "przeciw" SNO, wierzę,że prawda zwycięży i będziemy funkcjonować w nieskonfliktowanej,pięknej,mojej rodzinnej wsi Opypy.
" A po burzy przychodzi zazwyczaj.... spokój."Pozdrawiam. Członek Rady Sołeckiej,Irena Świechowska
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Panie Marcinie, ja zacytowałem fragment wpisu Pana Dariusza, a dotyczył on problemu zapisania się do Stowarzyszenia.
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Proponuję kolegom zapisanie się do Stowarzyszenia "Razem dla Opyp" tu nie powinno być problemów.
SNO już się chyba nie dźwignie sądząc po milczeniu zarządu. Piotr Karolak
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"W ostatnim listopadowym wydaniu miesięcznika Bogoria, znalazłem artykuł o Opypach oraz SNO.
Załączam scan tego artykułu.
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"Nie wiem, czy wszyscy się zapoznali z wydatkami SNO (a raczej z wydatkami mieszkańców), które przedstawiła p. Grażyna JD na swojej stronie internetowej:
http://www.opypy.com.pl/?page_id=92 Moim zdaniem rozliczenie jest bardzo szczegółowe i konkretne. Nie znalazłem tam informacji o nakładzie kalendarza, oraz ceny za jaką był zbywany lub gdzie był rozdawany. Administrator forum Strona firmowa tel. 602 389 106
Re: Stowarzyszenie "NASZE OPYPY"A mi Darku, brakuje protokołu z liczenia tych zebranych pieniędzy, podpisanego przez co najmniej
3 osoby i zgody organu samorządowego na taką zbiórkę. Papier jest cierpliwy, wszystko przyjmie. W najbliższych dniach, zrobię pełny opis jakie koszty i ile roboczogodzin włożyłem z rodziną w zagospodarowanie Różanej Polany. Romek
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4