Projekt budżetu gminy na 2011r
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rOtrzymałam odpowiedź na moją interpelację dotyczącą kanalizacji.
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rRozmawiałam z Prezesem Zarządu ZWiK p.Robertem Lewandowskim.
Dowiedziałam się, że planowane jest dopiero na przełomie 3 i 4 kwartału tego roku ogłoszenie przetargu na budowę kanalizacji w rejonie ulic Letnia - Gilewicza. Natomiast zostanie do września 2011r wykonana kanalizacja w Opypach w ulicach Fiołkowa, Piwoniowa, Bratkowa.
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rWitam,
Pani Joanno, a czy może Pani wie, co oznacza "okolice Letnia-Gilewicza" ? Chodzi mi o zasięg kanalizacji na ul. Gilewicza (czy to będzie może do Polnej Róży ???). pozdrawiam Łukasz
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rPanie Łukaszu
z tego co Ja dowiedziałam sie w zeszłym roku to jest to niewielki odcinek Gilewicza siegający kawałek za Daktylową. Ale może Pani Joanna ma więcej wiadomości w tej kwestii:) Pozdrawiam
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rAha... czyli dalej nie ma szans na w miarę normalną ul. Gilewicza - na dzień dzisiejszy nie da się nią przejechać (w niedzielę szurałem podwoziem i sądziłem, że do dzisiaj już przeschło, ale dzisiaj rano jednak zawróciłem i pojechałem inną drogą).
pzdr.
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rProjekt kanalizacji w ul.Gilewicza kończy się mniej więcej w połowie drogi między ul.Daktylową i ul.Oliwkową.
Wynika to z ukształtowania terenu. Do tego momentu była możliwość zaprojektowania kanalizacji grawitacyjnej. Następny etap kanalizacji w ul.Gilewicza będzie wymagał wybudowania przepompowni. Zgłosiłam w poniedziałek p.Krzysztofowi Olkowskiemu, że ulica ta jest nieprzejezdna ze względu na głębokie koleiny. W poniedziałek został wysypany tłuczeń ale to niewiele pomogło. Przed chwilą rozmawiałam z nim ponownie. Dowiedziałam się, że jutro będą wykonane prace, które udrożnią ul.Gilewicza.
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rCiesze się Pani Joanno to znaczy że moja posesja wchodzi do tego obrębu:)
Co do tłucznia to chciałam powiedzieć że około godziny 13tej widziałam jak jedzie mały busik a na nim niewielka górka tłucznia domyśliłam się że bedzie zasypywanie dziur ale prosze mi uwierzyć taka ilość to niewiem na co miałaby starczyć. Pozdrawiam
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rA te 4,5 mln z czego zostało przesunięte? Czy też została zwiększona prognoza dochodów?
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rMarzena Grzegrzółka napisał(a) :
> Co do tłucznia to chciałam powiedzieć że około godziny 13tej widziałam jak > jedzie mały busik a na nim niewielka górka tłucznia domyśliłam się że > bedzie zasypywanie dziur ale prosze mi uwierzyć taka ilość to niewiem na co > miałaby starczyć. > > Pozdrawiam No na Gilewicza nie starczyła :) Wieczorem dalej był nieprzejezdny odcinek Daktylowa-Oliwkowa, a widzę że i odcinek Letnia-Daktylowa zaczyna się robić nieprzejezdny... Eehhh... czas napisać do Burmistrza... pozdr. Łukasz
Re: Projekt budżetu gminy na 2011rA może poprosić Panią sołtys o interwencję w tej sprawie?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3