ULICA KWIATÓW POLNYCH
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHPytania do p. Grażyny należy zadawać @ a nie na forum ponieważ p. GJD tutaj nie zagląda. Z tego co wiem pisał już Pan do niej w sprawie tłucznia z Gilewicza i uzyskał odpowiedź - więc proszę spróbować jeszcze raz :)
Pozdrawiam
MWC
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHPani GJD zagląda i to po dziesięć razy dziennie. Świadczy o tym dublowanie informacji zamieszczanych na forum przez mieszkańców.
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHMoże chodzi o to, że uwagi odnoszą się do ul Paprociowej i Polnych Kwiatów, a obecnie sprawa dotyczy tylko Polnych Kwiatów (strzelam, bo nie wiem).
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHŁukasz, nie wiem do czego odnoszą - odnosiły się te uwagi, dlatego pytałem...
Nie wydaje mi się, że tyczy się to Paprociowej, bo tam asfalt jest, dlatego tez napisałem w wątku o Polnych Kwiatów. Co do samych protestów, to też jestem ciekawy, czy to poszczególne osoby pisały do Gminy i tam jest np. 50 pism od różnych ludzi, czy np, 50 pism pochodzących z jednego kierunku, a np. podpisanych przez dwie osoby. Po prostu czysta ciekawość. Niby wszyscy chcą zrobić te wszystkie drogi, a nadal ich nie mamy. Pozdrawiam.
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHNa spotkaniu konsultacyjnym p.Starosty z mieszkańcami przedstawiony był projekt zarówno ul.Polnych Kwiatów jak i ul.Paprociowej. Projekt obejmował poszerzenie jezdni do 6m , zrobienie chodnika i rowu wzdłuż tych dróg.
Na ul.Paprociowej jest asfalt tylko do Paprociowej Polany, a projekt obejmował drogę aż do Radoni. Obecnie inwestycja została podzielona na 2 etapy. Najpierw ma zostać wykonana ul.Polnych Kwiatów a potem dopiero ul.Paprociowa.
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCH; Pozdrawiam
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHI znowu w WPR o Opypach :)
http://wiadomosci.wpr24.pl/mieszkancy_o ... _milanowka Marcin, przyznaj się :)
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHPs. Sorry, niedokładnie przeczytałem - nie musisz się przyznawać :P
Ps 2. Jeszcze tylko dodam, że, jak to się mówi na "demotywatorach" - jesteśmy na głównej :)
Re: ULICA KWIATÓW POLNYCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Przez Ciebie spaliła się niespodzianka. Gazeta wychodzi jutro, czyli piątek 15 lipca, a jak widać portal zamieścił wcześniej. No cóż, tak, to znowu ja, znowu na tapecie, znowu "powaliłem trochę w klawiaturę". Fajnie, że również poprzez lokalne media, można pewne sprawy nagłaśniać. To jeszcze nie wszystko, machina powoli nabiera tempa...Widać, jak się chce i zależy, to można. Niestety dzisiaj znowu pada deszcz i ostatnie równanie i walcowanie znowu może nie dać zamierzonego efektu, ale grunt, że dzięki Gminie mamy w miarę normalne drogi ( z naciskiem na "w miarę' ). Pozdrawiam
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4